Roestvrij stalen beginners schraag

Höhe:

Met sexmachine Compact:

van € 549,90

incl. BTW plus verzendkosten

  • SW10130.1
De strafschraag voor beginners onderscheidt zich door zijn compacte vormgeving en zijn grote... meer
Beschrijving "Roestvrij stalen beginners schraag"
Einsteiger Strafbock BDSM Möbel

De strafschraag voor beginners onderscheidt zich door zijn compacte vormgeving en zijn grote stabiliteit. Aangezien een dergelijke strafschraag in veel gevallen in de privésfeer wordt gebruikt, is hij volledig demonteerbaar en kan hij dus gemakkelijk onder het bed of op andere veilige plaatsen worden opgeborgen.

Indien nodig kan de elegante en robuuste strafschraag met weinig moeite weer in elkaar worden gezet en direct worden gebruikt.

Het intelligente systeem maakt een snelle montage mogelijk en zorgt toch voor een enorm hoge veiligheid en stabiliteit van de strafschraag, zodat elk passief onderdeel zich zonder problemen kan toevertrouwen aan de strafschraag voor beginners.

Strafschraag vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal

Dankzij de hoogwaardige uitvoering in roestvrij staal is de strafschraag uiterst stabiel en kan hij ook door sterke mensen zonder problemen worden gebruikt. Om een goede positionering van de schraag mogelijk te maken, is hij uitgerust met vier vergrendelbare zwenkwielen. Zo kunt u de gemonteerde schraag snel in de gewenste positie brengen.

De zachte pads voor knieën en armen bieden optimale bescherming en stuiteren aangenaam. Dit betekent dat u ook van langere sessies op de schraag kunt genieten. Aan beide uiteinden van de strafschraag zijn stevige ringogen bevestigd, zodat armen en benen gemakkelijk kunnen worden vastgebonden en zo op de strafschraag kunnen worden gefixeerd.

De zogenaamde bekkensteun zorgt echter voor een speciale houding op de strafschraag. Deze is ook aangenaam zacht opgevuld en zorgt dus voor een comfortabele grip. Bovendien kan de hoogte van de bekkensteun variabel worden ingesteld en optimaal worden aangepast.

Op deze manier kunt u de perfecte positie bereiken voor spanking of andere SM-spelletjes naar keuze.

De strafschraag voor beginners biedt het grote voordeel dat hij uitsluitend van robuuste en duurzame materialen is gemaakt. Enerzijds betekent dit dat u kiest voor een verlengstuk van uw liefdesleven dat u vele jaren zonder problemen zal vergezellen. Anderzijds is de strafschraag bijzonder gemakkelijk schoon te maken en kan dus zonder problemen voor de meest uiteenlopende spelletjes worden gebruikt.

Ongeacht of het kaarsvet, smeermiddel of olie betreft: het roestvrij staal is net als de pads zeer eenvoudig te reinigen en overtuigt ook na langdurig gebruik door zijn perfecte uiterlijk. Zo kunt u uw liefdesleven optimaal aanvullen met de strafbok voor beginners en nieuwe facetten ontdekken en ervan genieten.

Een bijzonder hoogtepunt is het gebruik van de strafschraag met het bijpassende verlengstuk voor een sexmachine of met een dildohouder. De passieve partner op de strafschraag kan zich niet verdedigen en "moet" zich in alle duidelijkheid aan u presenteren terwijl de dildo of sexmachine het overnemen of u begint te spanken.

Voor langere sessies op de strafschraag moet u ervoor zorgen dat u geschikte riemen om uw handen en voeten heeft die niet schuren en de bloedtoevoer niet onderbreken. Dankzij de stabiele ringogen kunt u de verschillende boeien gemakkelijk aan de strafschraag bevestigen en het zo de passieve partner onmogelijk maken zich te bevrijden.

De strafschraag in een oogopslag:

  • Kan worden gedemonteerd, maar is nog steeds robuust en stabiel wanneer gemonteerd
  • Variabel instelbare bekkensteun voor optimale positionering
  • Stevige ringlussen voor hand- en voetboeien om de partner optimaal aan de strafschraag vast te zetten
  • Kan gemakkelijk worden uitgebreid met een sexmachine of een dildohouder
  • Bestand tegen zelfs de zwaarste eisen

Geniet ervan om vastgebonden te zijn aan de strafschraag met de bekkensteun onder je en alle lichaamsopeningen vrij toegankelijk voor je partner. De strafschraag biedt u mogelijkheden voor BDSM-spelletjes, voor seksueel ongewone praktijken of voor nog veel meer.

Geniet van uw nieuwe mogelijkheden, die de strafschraag voor beginners u biedt.

De strafbok voor beginners biedt je een eerste blik in de wereld van BDSM en kan op vele manieren gebruikt worden. Het maakt niet uit of je van de actieve of de passieve rol houdt en die waardeert: Met deze strafschraag kunt u van beide rollen genieten.

De grote soepelheid en de uiterst stabiele afwerking maken van de strafschraag het perfecte instrument voor nieuwsgierige beginners in de zwarte wereld.

Afmetingen van de strafschraag:

Hoogte tot kniebeschermers:

Verkrijgbaar in: 50 cm, 55 cm, 60 cm, 65 cm of 70 cm

Lengte: 110 cm

Breedte: 40 cm

Verdere links naar "Roestvrij stalen beginners schraag"

Wat onze klanten zeggenReviews

5.00
vanaf 5.00

Gemiddelde waardering

Larissa

Perfekt, um mal was zu probieren

Der Strafbock bedarf keine Anleitung, um ihn aufzubauen, Ist natürlich trotzdem eine dabei. Es ist ein tolles Modell, um sich mal etwas auszuprobieren. Sehr gut verarbeitet, schön hochwertiges Produkt.

Kira

Angenehmes Modell

Angenehmes Modell. Ich kannte mich damit so gar nicht aus, kam aber direkt damit zu recht. Erstklassiger Strafbock, der schnell geliefert wurde.

Renato

Sehr gutes Modell

Sehr gutes Modell. Es ist einfach zu nutzen und wunderbar stabil. Ist tatsächlich auch für absolute Einsteiger geeignet. Die Lieferung erfolgte tadellos schnell und diskret.

toon alle beoordelingen
Lees, schrijf en bespreek recensies... meer
Klanten reviews voor "Roestvrij stalen beginners schraag"
5.00
vanaf 5.00

Gemiddelde waardering

29 jan. 2022

Perfekt, um mal was zu probieren

Der Strafbock bedarf keine Anleitung, um ihn aufzubauen, Ist natürlich trotzdem eine dabei. Es ist ein tolles Modell, um sich mal etwas auszuprobieren. Sehr gut verarbeitet, schön hochwertiges Produkt.

28 jan. 2019

Angenehmes Modell

Angenehmes Modell. Ich kannte mich damit so gar nicht aus, kam aber direkt damit zu recht. Erstklassiger Strafbock, der schnell geliefert wurde.

16 jan. 2019

Sehr gutes Modell

Sehr gutes Modell. Es ist einfach zu nutzen und wunderbar stabil. Ist tatsächlich auch für absolute Einsteiger geeignet. Die Lieferung erfolgte tadellos schnell und diskret.

2 okt. 2018

Macht viel mit

Sehr stabuiles Modell, macht bei uns so einiges mit.

13 sep. 2018

Gutes Einsteigermodell

Gutes Einsteigermodell. Es ist einfach zu handhaben,ist für Anfänger sehr gut.

25 jul. 2018

Sehr positiv überrascht

Sehr guter Strafbock. Ist schnell aufgebaut und lässt sich hinterher gut reinigen. Einfach zu verstauen. Alles sehr positiv

7 jul. 2018

Super Geil

Der Strafbock ist meiner Meinung nach sehr empfehlenswert, da ich (schwul) richtig schön an den Arsch meines Beischlaffs komme.Die Qualität dieses Produktes ist sehr Hochwertig und stabil. Kurzgesagt sind mir in der 1 monatigen Testphase keine Negativpunkte aufgefallen nur zu empfehlen der Strafbock

6 feb. 2018

Empfehlenswert

Waren beide neugierig auf SM und haben uns entschlossen einfach den Einsteiger Strafbock zu bestellen. Auch wenn die harten Spielarten echt nix für uns sind, ist der Strafbock dennoch für viele Spiele im Einsatz. Ich liebe es, wenn mein Mann an jede Stelle meines Körpers kommt, wenn ich auf dem Bock liege.

Schrijf een review
Recensies zullen worden geactiveerd na verificatie.

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Zie onze privacybeleid.
De recensies worden niet op echtheid gecontroleerd voordat zij worden gepubliceerd. Ze kunnen dus ook afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten niet daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt.

Stabile Spreizstange BDSM Möbel Spreidstang
€ 39,95
Bondage set Bondage set
€ 169,00
Laatst bekeken