Slavenstoel en -kruk

De slavenstoel van roestvrij staal biedt verschillende mogelijkheden om het spel interessanter te maken, bijvoorbeeld een sexmachine kan zonder problemen worden bevestigd.

 

De slavenstoel van roestvrij staal biedt verschillende mogelijkheden om het spel interessanter te maken, bijvoorbeeld een sexmachine kan zonder problemen worden bevestigd.

 

Filter sluiten
Er zijn geen resultaten gevonden voor de filtering!
Slavenkruk met zitopening: sexmachine onder de zitting
Slavenkruk met zitopening: sexmachine onder de...
De slavenkruk met zitopening is speciaal ontworpen voor onze elektrische sexmachine Gigolo en biedt u de mogelijkheid om de sexmachine onder de zitting te bevestigen. Met de bijbehorende opening in de zitting kun je je ook zittend...
van € 490,00
Sklavenstuhl aus Edelstahl BDSM Möbel
Roestvrij stalen slavenstoel met leren riemen
Kwaliteit moet altijd de topprioriteit zijn voor BDSM-accessoires en BDSM-meubelen. Zelfs als een slavenstoel de vastgebonden persoon letterlijk overhandigt, moet de slaaf zich veilig kunnen voelen bij het gebruik ervan. SM-meubelen van...
van € 1.590,00

Hoogwaardige afwerking en hoge materiaalkwaliteit

Bij Steeltoyz richten we ons altijd op perfecte kwaliteit en willen we onze klanten uitgebreid plezier en veilig spel bieden in de optimale koffer. Daarom besteden wij ook aandacht aan de beste kwaliteit en hoogwaardige afwerking van de verschillende materialen voor onze domina tronen en de aangeboden slavenstoelen of bondage stoelen.

Zoals vaak gewenst in BDSM, zijn de tronen en stoelen gemaakt van hoogwaardig en duurzaam roestvrij staal en bekleed met leer. Dit resulteert in indrukwekkende en tegelijk functionele ontwerpen, die kunnen overtuigen door hun grote veerkracht en perfecte uitstraling.

Bovendien bieden zowel de tronen als de slavenstoelen een aangename zitkwaliteit, zodat ook langere sessies op en met deze meubelstukken geen probleem vormen.

Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een geschikt meubel voor uw privé BDSM kamer of dat u uw eigen studio op een nieuwe en passende manier wilt inrichten: De uitstekende kwaliteit van onze aanbiedingen zal u in ieder geval overtuigen.

Laatst bekeken