Filter op:
Filter sluiten
  •  

Slings en schommels voor meer variatie in elke sessie - hoogwaardige oplossingen bij Steeltoyz

Geniet van de ruime keuze en verrijk uw seksleven met draagdoeken en schommels van uw gespecialiseerde handelaar in Duitsland.

Geniet van de ruime keuze en verrijk uw seksleven met draagdoeken en schommels van uw gespecialiseerde handelaar in Duitsland.

Er zijn geen resultaten gevonden voor de filtering!
Facesitting Hocker BDSM Möbel
Maximaal genot met de innovatieve seksstoel
Innovatief en stijlvol Deze sekskruk is een echte blikvanger in elke slaapkamer. Met zijn transparante zitting en open midden is hij het ideale hulpmiddel voor spannende seksstandjes. Diepe penetraties en meer De opening in de zitting...
€ 123,00

Hangmatten bieden een merkbare verrijking van het repertoire, vooral op BDSM-gebied. Zowel als liefdesschommel als gewone hangmat, gemaakt van stevig en hoogwaardig leer, kunnen onze producten op vele manieren worden gebruikt. Vrij zwevend in de lucht en schommelend, is het passieve deel nog meer overgeleverd aan de genade van het actieve deel en voelt elke beweging en aanraking nog intenser.

Een hangmat of liefdesschommel uit ons assortiment overtuigt vooral door de hoge materiaalkwaliteit van echt leder en de zorgvuldige en grondige afwerking. Dus u kunt achterover leunen in onze hangmat of liefdesschommel en ontspannen en wachten op de dingen die op uw pad kunnen komen.

Laatst bekeken