E-Stim ElectroPebble XPF Pack

€ 260,90

incl. BTW plus verzendkosten

Leveringstermijn 5 Werkdagen

  • 673033
Vol met functies en innovaties is de ElectroPebble een ideale electrobox voor wie nieuw is in... meer
Beschrijving "E-Stim ElectroPebble XPF Pack"
E-Stim ElectroPebble XPF Pack

Vol met functies en innovaties is de ElectroPebble een ideale electrobox voor wie nieuw is in het electrospel of voor wie iets meer wil dan alleen een basistoestel. De ElectroPebble heeft een ergonomisch ontwerp en is een echte krachtpatser met twee kanalen, traploze soft-touch niveauregeling en 9 instelbare programma's.

Omdat het een apparaat met twee kanalen is, kunnen 2 elektroden tegelijk worden gebruikt, zodat u de sensaties over meerdere punten op het lichaam kunt verspreiden. Elk kanaal heeft zijn eigen traploze niveauregeling, zodat u precies het niveau van genot kunt instellen dat u nodig hebt. Elk van de 9 programmastanden is instelbaar, waardoor je een nog breder scala aan sensaties en mogelijkheden krijgt, en het schakelen tussen de standen kan niet eenvoudiger.

De ElectroPebble heeft ook een audiomodus met een ingebouwde microfoon. Hiermee kunt u uw eigen sensaties maken door muziek af te spelen of uw eigen geluiden te maken. Het audiosignaal stuurt het uitgangssignaal aan en creëert een aantal geweldige sensaties die jij in de hand hebt.

Nieuw in het assortiment van E-Stim Systems is de ElectroPebble met de LifeLine display. Een reeks heldere LED's vormt de LifeLine, die pulseert in verschillende patronen die allemaal zijn afgestemd op de huidige modus en de modusinstelling, zodat u een goed idee krijgt van wat de ElectroPebble 'denkt'.

De ElectroPebble wordt geleverd in een op maat gemaakte draagtas, samen met twee 2mm aansluitkabels, een batterij, een pak van 4 zelfklevende elektrode-pads, een snelstartgids en natuurlijk een uitgebreide handleiding - alles wat u nodig heeft om aan de slag te gaan.

De ElectroPebble is ontworpen en gebouwd in het Verenigd Koninkrijk volgens de laatste veiligheidsvoorschriften van het Verenigd Koninkrijk en de EU en wordt geleverd met een levenslange garantie.

Bijde levering inbegrepen:

    1 ElectroPebble
    2 x 3,5mm naar 2mm uitgangskabels
    4 x zelfklevende elektrode elektroden
    1 x PP3 9v batterij
    1 x snelstartgids
    1 x handleiding
    1 x op maat gemaakt beschermhoesje
    1 x flens elektrode
    1 x paar 2mm geleidende rubberen lussen

Verdere links naar "E-Stim ElectroPebble XPF Pack"
Lees, schrijf en bespreek recensies... meer
Klanten reviews voor "E-Stim ElectroPebble XPF Pack"
Schrijf een review
Recensies zullen worden geactiveerd na verificatie.

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Zie onze privacybeleid.
De recensies worden niet op echtheid gecontroleerd voordat zij worden gepubliceerd. Ze kunnen dus ook afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten niet daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt.

8"" Cock 8"" Cock
€ 36,00
Laatst bekeken