Stalen Prober Kogelstok

€ 66,90

incl. BTW plus verzendkosten

Leveringstermijn 5 Werkdagen

  • 741643
De Steel Prober Ball Stick is perfect voor het kloppen van je prostaat met zijn gladde, harde... meer
Beschrijving "Stalen Prober Kogelstok"
Stalen Prober Kogelstok

De Steel Prober Ball Stick is perfect voor het kloppen van je prostaat met zijn gladde, harde ovale contour aan het uiteinde. Het voelt zo goed aan omdat het gemakkelijk in en uit je gat glijdt. Het is gemakkelijk vast te houden en heeft een stevige grip zodat iedereen ons stalen speelgoed kan oprapen!

De Steel Prober Ball Stick heeft een gladde, harde ovale kogel aan het uiteinde van zijn schacht die het inbrengen zeer gemakkelijk maakt. De stompe punt opent je langzaam en laat de schacht helemaal tot de basis doordringen. Als hij erin zit, kan de bal aan het uiteinde tegen de prostaat tikken en hem stimuleren voor een explosieve ervaring.  Dit speeltje is een prostaat stimulator. Het stimuleren van de prostaat kan leiden tot zowel intense orgasmes als een gezondere prostaat! Het staal is zeer glad, zodat het gemakkelijker in en uit te schuiven is dan de meeste andere speeltjes en minder smering nodig heeft. Dit glimmende object is een perfect cadeau voor je kinky partner of een traktatie voor jezelf!

Elke stalen dildo wordt geleverd in een fluwelen zakje voor onderweg. Stalen speelgoed is zeer duurzaam en gaat lang mee. Laat hem niet vallen, want door het materiaal is hij zwaarder dan ander speelgoed van zijn formaat.

Als uw speeltje ergens bekrast raakt, gebruik het dan niet meer.

Voor een uniek gevoel kunt u het staal verhitten of afkoelen. U kunt het verwarmen onder lauw stromend water of afkoelen onder koud water.

Overschrijd de lichaamstemperatuur niet (ca. 37°C), anders kunt u uw huid en weefsels beschadigen. Dit speeltje kan gebruikt worden met alle soorten glijmiddel.

De beste manier om het schoon te maken is met Steeltoyz Clean of een desinfecterende zeep. Staal is niet poreus, absorbeert dus geen geurtjes, kan volledig worden gereinigd en is 100% veilig.

Kenmerken
Inbrengbare lengte: 160 mm
Grootste diameter: 38 mm
Gewicht: 505 g

Verdere links naar "Stalen Prober Kogelstok"
Lees, schrijf en bespreek recensies... meer
Klanten reviews voor "Stalen Prober Kogelstok"
Schrijf een review
Recensies zullen worden geactiveerd na verificatie.

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Zie onze privacybeleid.
De recensies worden niet op echtheid gecontroleerd voordat zij worden gepubliceerd. Ze kunnen dus ook afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten niet daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt.

Laatst bekeken