De parelvibrator masseert, vibreert en roteert

Kleur

Reset selectie
€ 59,95

incl. BTW plus verzendkosten

Leveringstermijn 5 Werkdagen

  • 05779790000
  • TPE, ABS
De allrounder! De kraalvibrator masseert, trilt en roteert, terwijl de clitorisbek en... meer
Beschrijving "De parelvibrator masseert, vibreert en roteert"
De parelvibrator masseert, vibreert en roteert

De allrounder!
De kraalvibrator masseert, trilt en roteert, terwijl de clitorisbek en anusstimulerende arm extra stimulatiepulsen geven. 3 motoren voor rotatie, 3-traps en pulsator vibratie. Functies kunnen afzonderlijk worden bediend.

Roze-transparant. Totale lengte 22 cm, insteekdiepte 11 cm, Ø 1 cm tot 3 cm.

Materiaal: TPE, ABS, ftalaatvrij volgens EU-verordening 1907/2006/EG. (Gelieve batterijen afzonderlijk te bestellen: 3 x Micro/AAA)

Wat is een parelvibrator?

De kraalvibrator is een speciaal soort vibrator. Vergeleken met een vibrator hebben parelvibrators een extra armpje dat is ontworpen om de clitoris nauwkeurig te verwennen. De stimulerende arm is vaak in de vorm van een konijn (vandaar de naam konijnvibrator) of een vlinder. Deze clitorisstimulator kan vaak apart van de andere functies worden bediend. De vibrator is gevuld met kralen, die ronddraaien en het uiteinde van de vibrator draait in een cirkel. De speciale functie kan leiden tot een opwindend orgasme. Bijna geen enkel ander seksspeeltje stimuleert zo intens als een parelvibrator. Afhankelijk van het ontwerp, kan de parelvibrator zelfs de mannelijke penis overtreffen.

Hoe werkt een parelvibrator?

De parelvibrator werkt volgens een eenvoudig principe: de motor in het binnenste gedeelte zorgt ervoor dat de vibrator niet alleen trilt, maar ook roteert. Hierdoor kunnen de inwendige en uitwendige geslachtsorganen op een ideale manier worden gestimuleerd.

Hoe bewaar ik een parelvibrator?

De perfecte manier om een vibrator op te bergen is hem te scheiden volgens materiaal en beoogd gebruik. De verkoopverpakking is ook ideaal voor dit doel. Dit voorkomt dat verschillende materialen met elkaar reageren wanneer ze lange tijd worden opgeslagen.

Waar moet je nog meer rekening mee houden?

De parelvibrator kan gemakkelijk worden ingebracht met behulp van een scheutje glijmiddel op waterbasis.

Hoe maak ik de kraalvibrator schoon?

Na gebruik kunt u de vibrator reinigen onder stromend water en een beetje zeep. Voor het schoonmaken kan ook een speelgoedreiniger worden gebruikt. Waterdicht speelgoed mag alleen in water worden gereinigd als het in elkaar is gezet.

Kleur: roze
Verdere links naar "De parelvibrator masseert, vibreert en roteert"

Wat onze klanten zeggenReviews

5.00
vanaf 5.00

Gemiddelde waardering

Sue

Kleines Wunderwerk

Der Perlenvibrator ist ein kleines Wunderwerk! Ich hatte nie zuvor einen so befriedigenden Vibrator gehabt. Habe das Toy schon vielen Freundinnen empfohlen. Bislang sind die auch alle total begeistert.

Toon ratingoverzicht
Lees, schrijf en bespreek recensies... meer
Klanten reviews voor "De parelvibrator masseert, vibreert en roteert"
5.00
vanaf 5.00

Gemiddelde waardering

23 jul. 2019

Kleines Wunderwerk

Der Perlenvibrator ist ein kleines Wunderwerk! Ich hatte nie zuvor einen so befriedigenden Vibrator gehabt. Habe das Toy schon vielen Freundinnen empfohlen. Bislang sind die auch alle total begeistert.

Schrijf een review
Recensies zullen worden geactiveerd na verificatie.

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Zie onze privacybeleid.
De recensies worden niet op echtheid gecontroleerd voordat zij worden gepubliceerd. Ze kunnen dus ook afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten niet daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt.

Laatst bekeken