Leder Halsfessel

Afsluitbare lederen nek manchet breed S

€ 79,90

incl. BTW plus verzendkosten

Leveringstermijn 5 Werkdagen

  • 612200
Lengte : 44cm Neksteun met enorm draagcomfort Bij Steeltoyz zijn alle nekboeien gemaakt van... meer
Beschrijving "Afsluitbare lederen nek manchet breed S"

Lengte : 44cm

Neksteun met enorm draagcomfort

Bij Steeltoyz zijn alle nekboeien gemaakt van robuust en mooi afgewerkt leer, wat zorgt voor een enorm draagcomfort. De prettig gevoerde nekboeien zijn verkrijgbaar in verschillende maten en verstelbaar en bieden een veilige en comfortabele houvast. Dankzij de verbinding van onze neksteunen met praktische en stabiele ringen van roestvrij staal kan de drager moeiteloos en veilig naar behoefte worden vastgemaakt. Bij de productie van een dergelijke neksteun besteden wij aandacht aan de hoogste perfectie en schone en robuuste naden, zodat onze klanten lang plezier zullen hebben van deze producten.

Met de kraag zijn de rollen duidelijk verdeeld

Alleen al het omdoen van de halsband laat zien dat je een stevige greep op je partner hebt. Als uw partner zich verzet, kunt u hem het beste aan de lijn doen en hem met een stevige ruk dwingen tot volledige gehoorzaamheid! Als dat helemaal niet helpt, hebben we ook andere hulpmiddelen: enkelboeien, tepelklemmen, spreidstangen, bondagesets en knevels. De neksteun wordt vaak weggegeven als de sub hem heeft verdiend, als een unieke onderscheiding en erkenning. Het is dan gebonden aan die persoon. Steeltoyz ziet erop toe dat onze artikelen van hoge kwaliteit zijn en vooral dat ze voldoen aan onze eigen verwachtingen op het gebied van SM.

Halsband met een lange traditie

De SM geschiedenis van O heeft de SM scene sterk beïnvloed. In het boek en in de daaropvolgende filmversie wordt O de nekmanchet omgedaan als teken van inbezitneming. Ze voelt zich geaccepteerd, veilig, en ze weet dat ze nu beschermd wordt door haar Meester. Sinds die tijd, drukt O's nek manchet een sterke verbondenheid uit. De onderzeeër, man of vrouw, weet: wanneer men de nekmanchet heeft ontvangen, is men niet meer alleen. Men wordt geaccepteerd, geliefd, goed beschermd.

Halsband een symbool van intimiteit

Een elegante halsband of halsketting kan vele jaren worden gedragen en is een symbool van intimiteit. Het kan een trouwe, intieme metgezel zijn over een lange periode.

Halskettingen veel meer dan een accessoire

Nekmanchetten behoren tot de juwelen in de ruimste zin van het woord. In de loop der tijden zijn ze steeds belangrijker geworden en tegenwoordig zeggen ze iets over de persoonlijkheid van de drager. Daarom zijn er in onze BDSM internetwinkel talloze kleuren en uitvoeringen van nekboeien te vinden, die ook je partner zullen bevallen. Deze vele mogelijkheden zullen voor meer variatie in je liefdesleven zorgen.

Verdere links naar "Afsluitbare lederen nek manchet breed S"
Lees, schrijf en bespreek recensies... meer
Klanten reviews voor "Afsluitbare lederen nek manchet breed S"
Schrijf een review
Recensies zullen worden geactiveerd na verificatie.

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Zie onze privacybeleid.
De recensies worden niet op echtheid gecontroleerd voordat zij worden gepubliceerd. Ze kunnen dus ook afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten niet daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt.

Laatst bekeken